Video

Fuqizimi i grave për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm

Tetori rozë, gratë shqiptare dhe kanceri i gjirit

Burrat mbështesin gratë!

Fushata ndërgjegjësuese "11 vjet kundër kancerit të gjirit"

Fushata ndërgjegjësuese "10 vjet kundër kancerit të gjirit"

Spoti i fushatës ndërgjegjësuese kundër kancerit të gjirit, 2014

Spoti i fushatës ndërgjegjësuese kundër kancerit të gjirit, 2010

Fëmijët në qendër të politikave lokale të mbrojtjes sociale

Këshillimi psikologjik online falas për familjarët

Letër kancerit tim!

Tre Rrëfime Shprese/Narrations of Hope

Spoti "Së bashku kundër kancerit të gjirit", YWCA of Albania 2015

Spoti i fushatës ndërgjegjësuese kundër kancerit të gjirit, 2013

Video mesazhi i ambasadores Ermonela Jaho, 2021

Shpërndarja e paketave ushqimore dhe higjenike

Këshillimi psikologjik online falas

Video mesazhi i ambasadores Ermonela Jaho, 2019

Fushata ndërgjegjësuese, YWCA of Albania 2014

Spoti i fushatës ndërgjegjësuese kundër kancerit të gjirit, 2012