Partnere

Veprimtaria e vijueshme dhe gjithmonë në rritje e Shoqatës Kristiane të Grave Shqiptare (YWCA of Albania) është bërë e mundur edhe në saje të kontributeve të partnerëve tanë e të bashkëpunimit me shoqata, organizata dhe institucione shtetërore, të cilët përfitojmë nga rasti t’i përmendim publikisht e t’i falenderojmë:

Partnerët:

• WORLD YWCA
• UNICEF
• AMBASADA AMERIKANE
• ABI BANK
• CADCA INTERNATIONAL
• UNAIDS
• UNDP
•YOUTH VOICE ALBANIA
• ICCO/HOLLANDE
• DELEGACIONI I KOMISIONIT EUROPIAN
• CAAHT/USAID
• AMBASADA HOLLANDEZE
• FONDACIONI VODAFONE
• TIRANA BANK
• LA ROCHE
• UNIFEM
• PARTNERET/USAID
• ORT/USAID, RRJETI I DEMOKRACISE NE SHQIPERI
• HAELLA STICHTING
• BANKA BOTERORE
• UNFPA
• TELEKOM ALBANIA
• AMBASADA ANGLEZE
• PRICEWATERHOUSE COOPERS ALBANIA

Bashkëpunëtorët:

•EUROPEAN YWCA
•SPITALI HYGEIA
•TOP-CHANNEL
•MINSTRIA E ARSIMIT DHE SPORTIT
•IZHA
•FERRANO GROUP
•MINISTRIA E SHENDETESISE
•ISHP
•SPITALI AMERIKAN
•BASHKIA E TIRANËS
•DAR: TIRANE, BERAT, SHKODER, KUKES, DURRES, LEZHE
•YWCA OF FINLAND
•KOALICIONI PER HIV/AIDS
•RRJETI AWEN
•SHOQATA “NE DOBI TE GRUAS”
•QENDRA ALEANCA GJINORE PER ZHVILLIM
•SHOQATA PER INTEGRIMIN E ZONAVE INFORMALE
•QENDRA “VATRA”
•SHOQATA “TJETER VIZION”
•GARDEN LINE
•REVISTA HARMONI
•AKOS
•CRCA
•OBSERVATORI PER TE DREJTAT E FEMIJEVE
•HOTEL SHERATON
•BALKAN YOUTH AND CHILDREN FOUNDATION
•CSDC ¬QENDRA E ZHVILLIMIT TË SHOQËRISË CIVILE (DURRËS, ELBASAN, SHKODËR)
•AQUA PANA
•AMA CAFÉ
•RAUCH
•EAGLE MOBILE
•BLUE MEDICAL CENTRE
•SALIUS