Se bashku kunder Kancerit te Gjirit!

Se bashku kunder Kancerit te Gjirit!

Se bashku kunder Kancerit te Gjirit!

Edhe këtë tetor, për të gjashtin vit radhazi, YWCA of Albania në bashkëpunim me një numër partnerësh tradicionalë, si: Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Ministria e Shëndetësisë, Spitali Hygeia, Grupi Topmedia, Crédit Agricole Albania Bank, Rauch, Grupi farmaceutik La Roche dhe Novartis, Tirana Bank, Akos, etj, zhvillon fushatën për informimin dhe ndërgjegjësimin e grave e të vajzave për parandalimin e kancerit të gjirit.

Ne daten 31 tetor ora 12’00, ne sheshin ‘Nene Tereza”

Kete vit ajo zhvillohet nen moton:

Vetem zbulimi dhe kurimi i hershem i Kancerit te Gjirit ju mbroj jeten!