Njoftim për shërbim katering

Njoftim për shërbim katering

YWCA of Albania, në kuadër të projektit “Shkolla ime është një vend i sigurtë“ kërkon  të lidhë marrëveshje me 4 restorante në qytetin e Tiranës, Korçës, Beratit dhe Lezhës që ofrojnë shërbime katering.

Të interesuarit të dërgojnë me email shërbimet e ofruara në adresën [email protected]  deri ne daten 31 maj- 17 qershor.