Lajme

DSCN0999

Workshop rajonal në Qarqet Shkodër dhe Durrës

Në kuadër të vitit të dytë të zbatimit të nismës “Çdo Fëmijë Rom në Kopsht”, …

shkurt 20, 2016
DSCN0777

Workshop rajonal në Qarqet Lezhë dhe Berat

YWCA of Albania organizoi në datat 10, 11 shkurt 2016, përkatësisht në Lezhë dhe Berat …

shkurt 11, 2016
12241399_10153747372577152_4028271262782826635_n

Workshop në kuadër të projektit “Çdo fëmijë Rom në kopsht”

YWCA of Albania në kuadër të projektit “Çdo fëmijë Rom në kopsht” organizoi në datat …

nëntor 18, 2015
12072678_944702168936619_1474946504849224906_n

“Ambulanca e shpresës” dhe YWCA në ndihmë të grave dhe vajzave në nevojë.

Në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit të kancerit të gjirit, përgjatë gjithë muajit tetor, u …

nëntor 3, 2015

Partneret